CroatianEnglish

Wholesale market prices

Visitors Counter

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday89
mod_vvisit_counterThis week1398
mod_vvisit_counterThis month17361
mod_vvisit_counterAll days1066538

Visitors Counter
About us PDF Print E-mail

Regionalna veletržnica Rijeka – Matulji izgrađena je 2001. godine, kao dio nacionalnog projekta mreže veletržnica. Nosioci projekta su Vlada Republike Hrvatske, FAO (Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda), te Europske banka za obnovu i razvoj (EBRD). Radi se o greenfield investiciji i kvalitetnom javno-privatnom partnerstvu.

Osnovna bit veletržnice je okupljanje ponude i potražnje za svježim proizvodima, primarno voćem i povrćem, na jednom mjestu. Konkurencija i međusobno nadmetanje većeg broja proizvođača i veletrgovaca ima za posljedicu povećanje svježine i kvalitete, te sniženja cijena proizvoda, a na korist kupaca. Sve to odvija se u najsuvremenijim higijenskim i tehničkim uvjetima.
Sve veletržnice na svijetu rade po tom principu, pa tako i Regionalna veletržnica Rijeka – Matulji. S radom smo započeli 02. svibnja 2001. godine.

Osnovna djelatnost je iznajmljivanje zatvorenih prodajnih prostora i prodajnih prostora na otvorenom proizvođačima i veletrgovcima prehrambenim proizvodima.

Osim toga, non stop pružamo usluge vaganja 50 tonskom kamionskom vagom, utovara – istovara, prekrcaja viličarima, iznajmljujemo uredan zaštićen prostor za parkiranje kamiona.


Regionalna veletržnica Rijeka – Matulji d.d. član je Udruge srednjoevropskih veletržnica (CEIWMF), i preko nje Svjetske udruge veletržnica (WUWM).